söndag 5 juni 2011

Operation!

I onsdags var det dags för Nova att opereras, sätta in plaströr i öronen samt ta bort en grej bakom näsan. Vi skulle befinna oss på Näl kl 8.00. Vi fick vänta en stund och blev sedan inkallade till att prata med narkossköterskor och doktorn, sedan fick vi vänta ytterligare en stund. När det väl var Novas tur så var hon så DUKTIG när dom skulle sätta nålen i handen på henne och sedan söva henne. Verkligen hur duktig som helst!

Då var det bara för mamma att vänta....tills dom kom och sa att allt gått bra och att hon låg vid uppvaket. Där satte jag mig och vänta med några tidningar och en kopp kaffe. Hon sov ett bra tag, satt där drygt 2 timmar. Hon var väldigt trött och hade ont där nålen satt.

Hon har tyvärr fortfarande ont i munnen ofta när hon äter och så men jag hoppas att det ska bli bättre med det och även med hörseln!



Mammas lilla hjärta!

2 kommentarer:

Mamma Maja sa...

Lilla Gumman!
Alltid lika "tungt" att läsa om barn som måste sövas...hoppas jag slipper det ed mina tjejer.
Varför behövde hon plaströr och mår hon bttre nu?
kramar, Maja Julia och så Alice

Malin sa...

Hej Maja!
Ja, det var inte alls roligt att behöva se sin lilla tjej sövas. Och va fort det gick... Hon har haft mycket vatten i "mellanörat", och därför hört väldigt dåligt från och till så därför satte dom in rör, och även tog bort en körtel bakom nästan. Det gick galant med rören men eftersom dom var tvugna att gå in igenom munnen till nästan så har hon fått lite skrapsår där och haft mycket problem med att få i sig mat. Så hon gick ner drygt ett kilo, vilket är ganska mycket när man inte väger så mycket från början. Hon va nere på 13,1 kg nu, och ändå är hon 4,5 år. Men nu är det som sagt bra! Så det känns skönt. Hoppas ni mår bra hela familjen, dom är ju för söta tjejerna! Kram Malin